Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

17th Athens Xclusive Designers Week - 28-30/3/2015 Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής




Από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί φέτος το Athens Xclusive Designers Week . Πρόκειται για μία διεθνή εβδομάδα μόδας, η οποία λαμβάνει χώρα στην Αθήνα δύο φορές το χρόνο. Αυτή τη φορά το AXDW καλωσορίζει τις νέες τάσεις της μόδας, τις οποίες θα δούμε το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015-2016.

Το AXDW έχει καθιερωθεί πλέον σα θεσμός, τόσο στους έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας, όσο και σε ανθρώπους του χώρου της τέχνης γενικότερα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται το AXDW με σκοπό να απολαύσουν και να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών, αλλά και νέων, για τους οποίους το AXDW αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο μέσο για την προώθηση της δουλειάς τους.





                         
                                                         Chris & Tonia - "Feminite"


Μια από τις πιο ωραίες και εντυπωσιακές συλλογές που θα δούμε στο 17th Athens Xclusive Designers Week αποτελεί η συλλογή "Feminite", η οποία έχει σχεδιαστεί από του Chris & Tonia για τη χειμερινή σεζόν 2015-2016. Κύρια στοιχεία έμπνευσης για το σχεδιασμό της συλλογής αυτής ήταν κυρίως η δεκαετία του 1970, τα γεωμετρικά μοτίβα, αλλά και τα χρώματα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: